jueves, 30 de diciembre de 2010

Quina Pena!!

Aquest post està dedicat a l'Associació Balcó de l'Empordà, organitzadora de la Quina de Nadal de Garrigàs, que per segon any consecutiu en una mostra de solidaritat nadalenca, NO han volgut col.laborar en la recollida de fons per l'Escola del poble.

2 comentarios:

 1. Ja sé que diuen que "a palabras necias, oídos sordos", però hi ha vegades que les paraules, per més que intentis fer-te el sord, t'acaben encenent.

  Com tot garriguenc sap, l'Associació Balcó de l'Empordà són un grup de persones que, des de fa molt temps, es trenquen les banyes, any rere any, per organitzar desinteressadament unes Quines que serveixen per ajudar a subvencionar totes les festes i activitats que s'organitzen
  al poble.

  Porten molts nadals aixecant-se de taula quan molts tot just s'hi asseuen, i ho seguiran fent sense esperar que ningú els ho agraeixi, només mogudes per les seves ganes de fer coses per Garrigàs.

  No sé qui deu haver escrit aquest post, però el que queda ben clar és que no deu ser de Garrigàs ni hi deu estar massa vinculat.

  Quina pena!!!

  Albert.

  ResponderEliminar
 2. No tenim cap motiu per dubtar del caràcter solidari, altruista i esforçat de l'Associació Balcó de l'Empordà, que vostè esmenta.
  Si llegeix detingudament, en el post només s'exposa un fet concret, al qual vostè no fa referència en cap moment en el seu comentari.
  Confiem plenament que aquesta solidaritat i altruisme del que vostè fa gala, faci que la Quina de Garrigàs col.labori en la recollida de fons per a l'escola el proper Nadal. Una contribució que, no ho dubti, serà també oportunament reconeguda en aquest bloc.

  ResponderEliminar