miércoles, 29 de septiembre de 2010

Implicacions per a la salut pública de les tecnologies sense fils (WIFI)

A les publicacions científiques que tracten sobre els possibles riscos de les WIFIs a les escoles, i que ja hem esmentat en aquest bloc avui volem afegir un estudi recent publicat a la revista mèdica internacional Pathophysiology. D'aquesta manera, els promotors dels Projectes Heura i eduCAT1x1 tindran informació científica de primer nivell i podran ampliar les seves fonts habituals. Com possiblement ho siguin Cavall Fort, Guix o en el millor dels casos Sàpiens, i prenguin decisions amb coneixement de causa.
L'article titulat "Public health Implications of wireless technologies" (agost 2009), a més d'una sèrie de recomanacions sobre els usos i limitacions de les WIFI (veure taula), conclou que independentment de si les associacions entre l'exposició a RF són causals o no, les dades indiquen una forta associació entre exposició i riscos per a la salut.
En opinió dels autors, és imprescindible adoptar mesures urgents per reduir els nivells d'exposició, sobretot en dones embarassades i en nens. Des del principi de prevenció, els autors recomanen l'ús de connexions per cable, especialment en escoles i biblioteques, per evitar que els nens es vegin sotmesos a elevats nivells de RF, almenys fins que es conegui millor el possible impacte que la radiació acumulada pugui tenir sobre la salut.
 Retalla i enganxa a la teva escola!

1 comentario:

  1. Voleu saber que opina el director general d'Educació Bàsica i Batxillerat sobre el tema WiFi a les escoles...

    http://www.youtube.com/watch?v=OaGcP0tvsQs

    És una resposta per riure... o per plorar!

    ResponderEliminar