viernes, 18 de junio de 2010

Tancats per l'escola pública. ja són 4 dies!!

Els mestres del col·legi d'Alcanar, Joan Baptista Serra, rebutgen la política d'Educació.
Ni les vagues ni les manifestacions han servit per canviar la política del conseller Ernest Maragall ni l'opinió de la Generalitat sobre la nova llei d'educació (LEC) 

Els mestres van començar la tancada el dilluns passat (ja porten 4 dies) a les instal·lacions del col·legi Joan Baptista Serra d'Alcanar. En la carta que han fet arribar a les famílies dels alumnes, recorden que la «imposició» de la sisena hora va ser una mesura «electoralista», i que no està donant els resultats esperats. A més, diuen que la sisena hora s'ha tornat insostenible des del punt de vista econòmic. Però que, en lloc de fer marxa enrere, el govern està retallant personal i recursos en general, i això afecta la qualitat de l'educació. Els professors afirmen que han perdut la confiança en la classe política i en els seus representants sindicals, i que això els ha portat a emprendre aquesta via alternativa de protesta. «No estem només reclamant i lluitant per les nostres condicions laborals, no ens queixem de les retallades de sou. Estem lluitant per la dignitat i la qualitat de la nostra escola pública, i de l'educació en general», conclouen.

En concret, els mestres també protesten contra la supressió dels horaris intensius, l'avançament del curs escolar el proper setembre, o la nova setmana blanca del febrer. El coordinador de la protesta, Fran Muñoz, va dir ahir en declaracions a ACN que espera que la tancada de mestres tinga rèpliques en altres centres del país. De moment, ja han aconseguit l'adhesió d'un col·legi de Sant Carles de la Ràpita i d'una escola de Montgat.

 Font de la noticia: El Punt Educació

Des de Garrigàs, enhorabona per la iniciativa

p.s. Sr inspector, no es preocupi que aquesta iniciativa de moment no ha arribat a Garrigàs

No hay comentarios:

Publicar un comentario