miércoles, 9 de junio de 2010

Jornades Escola i Municipi: La jornada analitza la vinculació que es produeix entre l’escola i la resta del municipi al món rural

De les les primeres jornades de bones pràctiques educatives al món rural "Escola i Municipi" que tindran lloc el dia 29 de juny a Castell de Verdú (Lleida).
Destaquem la ponència: Menjadors escolars rurals. Presentació de l'experiència del Consell Comarcal del Baix Empordà (gestió dels menjadors de les escoles rurals conjuntament amb els de les poblacions grans i IES, abaratiment del preu de menjador).
Potser un exemple a seguir per les ZERs de l'Alt Empordà?

L’Observatori de l’Educació Rural de Catalunya ha organitzat la jornada ‘Escola i Municipi’ tindrà lloc al Castell de Verdú el proper 29 de juny. L’acte compta amb la col·laboració de la Fundació del Món Rural i els serveis territorials de Lleida del Departament d’Educació i amb el suport de les diputacions de Lleida, Girona i Barcelona així com de la Generalitat de Catalunya. La jornada analitza la vinculació que es produeix entre l’escola i la resta del municipi al món rural de la qual n’aportarà exemples de bones pràctiques, dels consells comarcals la Cerdanya, de l'Alta Ribagorça, així com del Programa Petits Municipis de l’Àrea d’Educació de la Diputació de Barcelona.

Acte gratuït i obert a tothom, prèvia inscripció oberc@fmr .cat o al telèfon 973229360

No hay comentarios:

Publicar un comentario